Beste ouders en leden,

Beste leden, ouders en sympathisanten

Beste ouders,

Beste ouders en leden,

Na de fantastische kampen bereiden we ons weer vol enthousiasme voor op een nieuw scoutsjaar! Zoals de meeste wel weten betekent een nieuw scoutsjaar ook een nieuwe leidingsverdeling.

Het zit erop. Ik heb de fakkel doorgegeven. Na 19 jaar komt er voor mij een einde aan een rijk scoutsgevuld tijdperk op de Jacht en dus ook aan mijn groepsleiderschap.

Het groepsweekend staat weer voor de deur, hoera! Alle informatie hierover vind je op deze pagina.

Ben je ook benieuwd naar wat het nieuwe semester in petto heeft? Goed nieuws! Vanaf vandaag staan onze semesterplanningen online waar je alle info en vergaderingen kan vinden tot en met juni.

Om het scoutsgemis voor de leden, en voor ons, toch wat draaglijker te maken hebben we in januari twee vergaderingen gepland.

Subscribe to Nieuws