Groepsdag 29 april

Beste leden, ouders en sympathisanten

Na het succes van vorig jaar nodigen we jullie met veel plezier weer uit op onze groepsdag op 29 april 2018. Het concept wordt echter lichtjes gewijzigd. Dit jaar zal de Brunch vroeger doorgaan dan de groepsmis.

Concreet starten we de dag met onze brunch om 10u30 op de wondermooie velden van de Jacht.  Je kan er genieten van een heerlijke brunch, met ruim broodassortiment, koffiekoeken, spek met eieren, verse salades, fruitsla en een assortiment van Franse kazen. Vergeet dus zeker niet om met een lege maag te komen!

Nadat we onze honger en dorst op Bourgondische wijze gestild hebben starten we rond 12.30u met onze alle befaamde misviering. Sinds mensengeheugenis wordt deze misviering steevast voorgezeten door groepsaalmoezenier Joris en dat zal dit jaar natuurlijk niet anders zijn! De mis zal doorgaan op de terreinen van de Jacht.

Na de mis is er nog tijd om wat bij te praten met leiders, leden en ouders tijdens een korte wandeling door de bossen van Heverlee.

Deze brunch is uiteraard à volonté, inclusief koffie, thee en fruitsap. Hiervoor vragen we voor volwassenen € 15 en voor kinderen € 8. Om organisatorische redenen vragen we jullie vriendelijk in te schrijven vóór dinsdag 24 april.

Inschrijven kan via google formulieren.

Tot dan!

Een stevige linker,