Groepsweekend 2018

Nu de examens op z'n einde komen kan de leiding (en de leden natuurlijk ook) zoals elk jaar weer beginnen uitkijken naar een nieuw semester vol scoutsplezier. En zoals altijd komt ons fantastische groepsweekend er weer aan, hoezee!!

Om ervoor te zorgen dat iedereen goed voorbereid op weekend kan vertrekken, geven we wat extra informatie over het weekend.

De locatie heeft ongeveer 40 bedden. Dit is dus zeker voldoende om de kapoenen en de 1ste jaars welpen van en bedje te voorzien. Zodra we meer weten op vlak van inschrijvingen kunnen we kijken of de 2de en 3de jaars welpen eventueel hun matje of veldbed ook thuis kunnen laten. Hierover zal nog meer info volgen. Van de andere takken wordt er verwacht dat er een matje of veldbed meegenomen wordt.

Alle andere info en de inschrijvingstool kunnen jullie vinden in de bijlage.

Een stevige linker,

De leiding