Overlijden Henri Leclercq, stichter van onze scouts.

Beste ouders en leden,

Even geleden hebben we vernomen dat de stichter en eerste groepsleider van onze geliefde scouts, Henri Leclercq, overleden is. Henri Leclercq werd in 1945 de eerste groepsleider van 'Scouts Jong Brabant', ook gekend als 'de 8ste van Leuven' of zoals ondertussen ook wel gekend simpelweg 'De Jacht'. Zonder hem had onze scouts nu nooit geweest wat het nu is, het is dankzij hem dat wij vele mooie momenten beleefd hebben en er hopelijk nog veel meer zullen beleven. Voor zij die wat meer willen lezen over hem en hoe Scouts Jong Brabant tot stand is gekomen, kunnen op onderstaande link klikken. Met spijt in het hart nemen we dus afscheid van Henri Leclercq. We zijn ervan overtuigd dat wat hij ooit begonnen is, nog vele jaren van plezier zal brengen in de toekomst.

Een stevige linker,

De leidingsploeg.