Startdag 2017

Beste ouders en leden,

Het nieuwe scoutsjaar staat weer voor de deur! Hoera! We beginnen er naar goede gewoonte aan met onze startdag op zondag 17 september. Alle takken beginnen deze dag om 14ueinde vergadering is voorzien tegen 17u.

Vanaf 17u15 start de voorstelling van onze kampfoto's. Ben je ook benieuwd wat voor een fantastisch kamp je zoon achter de rug heeft? Kom zeker dan eens langs! Om het niet te laat te maken zullen kapoen & welpen samen voorgesteld worden en jong-verkenners & verkenners in twee aparte ruimtes. Achteraf zullen de foto’s te bezichtigen zijn op onze Facebookpagina. Volg je ons nog niet op Facebook? Zeker doen!

Wij verwachten uiteraard al onze huidige leden om het nieuwe jaar in te luiden, maar deze dag is vooral de ideale kennismakingsdag voor wie met het idee speelt een echte scout te worden! De startdag staat dus open voor alle geïnteresseerde jongens die graag willen beginnen. En daarvoor doen we een oproep op jullie, de ouders en huidige leden!

Kennen jullie ouders of vriendjes van je zoon die wel met het idee spelen om een scout te worden? Top! Verwijs hun dan zeker door naar onze facebookpagina en onze site zodat ze eens een kijkje kunnen nemen en dan hopelijk zullen langskomen op onze startdag! Als ze nog met enkele vragen zitten mogen ze ons natuurlijk ook altijd een mailtje sturen. We hopen van harte dit jaar weer veel nieuwe gezichten te zien want zoals jullie allen wel weten: hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

Bij vragen zijn wij altijd te bereiken op groepsploeg@jongbrabant.be

Wij zijn alvast klaar voor een nieuw scoutsjaar!

Tot dan en een stevige linker,

Scouts Jong-Brabant